Intake


Tijdens de intake bepalen we samen welk soort productie het meest geschikt is voor het doeleinde. Het gaat hierbij om het verloop of verhaal, de mensen, de locaties, de unieke waarden en hoe de boodschap moet worden gebracht. In een plan leggen we de verwachtingen, planningen, oplevering en prijzen vast. Onze zorgvuldige voorbereiding zorgt er voor dat we de productietijd zo effectief mogelijk kunnen indelen.

Productie

Vanuit de planning worden er één of meerder productie dagen ingepland. Mochten zaken vanwege omstandigheden niet helemaal uitpakken zoals we verwachten, dan zullen we in overleg met goede alternatieven komen. We zijn hier flexibel in. Er is ons alles aan gelegen om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Post productie

Zodra alle opnames klaar zijn beginnen we het editing proces. Het begint met het selecteren van de shots, het vinden van bijpassende muzikale ondersteuning, het bewerken van de beelden, kleurcorrecties, etc. Als de montage gereed is, nemen wij contact op met de klant en wordt de eerste versie online, achter een beveiliging, getoond.

Oplevering

Alles wat wij doen, doen wij vol overtuiging en met de nodige passie. Wij streven altijd naar uiterste tevredenheid. Hierbij is de mening van onze klanten belangrijk voor ons. We verwerken deze feedback en maken de montage af tot het moment van tevredenheid. We leveren de video altijd op volgens afspraak in het beste bestandstype voor het juiste platform. Voor op uw website, in de bioscoop of op TV, het is allemaal mogelijk.