Testimonial Video

Mond-tot-mond reclame is al eeuwenoud en is, tot op de dag van vandaag, een van de meest overtuigende marketingtool die er is. En de hedendaagse medium van mond-tot-mond reclame? Dat is een krachtige testimonial video.

In een testimonial video komt jouw tevreden klant aan het woord én in beeld. Dat is meteen het punt waarop de testimonial video zich onderscheidt van alle andere vormen van online reviews. De combinatie van beeld en gesproken woord heeft een groter effect op jouw potentiële klant dan geschreven tekst. Met iemand die je ziet en hoort identificeer je jezelf nu eenmaal sneller. Bovendien is de betrouwbaarheid van een video vele malen groter dan die van een review die alleen uit tekst bestaat.

Een klant die vertelt over de resultaten van jouw dienstverlening: niets is echter dan een écht mens. Dat maakt een testimonial video een ijzersterk middel dat je geloofwaardigheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid ten goede komt. Imagoversterkend dus!

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En laat de wereld jouw tevreden klanten zien.